Vladari kuća

Vladar Ascedenta - 1. kuće u kući i znaku

Prva kuća u natalnom horoskopu, astrologiji, natalnoj karti predstavlja Vaš početak na ovom svetu, vaše fizičko telo. Vladar 1. kuće u horoskopu (i takođe Ascedenta) pokazuje mesto gde bi ste želeli da budete.

Tumačenje astrološkog značenja odlaska Vladara 1.kuće u astrološku-horoskopsku kuću - polje i odlazak u astrološki znak za Vaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu od on-line tumača horoskopa Alise Miler:

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Vladar Ascedenta je Neptun

Vladar Ascedenta u 12. kući

Donekle povučeni i plašljivi kao mladi, sa godinama naučite da se oslanjate na svoju unutrašnju snagu. Ovakav raspored je uglavnom povezan sa karijerom u šoubiznisu ili pozivom pisca, detektiva, ambasadora ili stručnjaka za odnose sa javnošću, pošto ste u stanju da utičete na druge iako niste u prvom planu.
Niste baš mnogo naivni i znate kada nešto da prećutite i tako ostavite utisak velike mudrosti. Ne plašite se da budete sami i, u stvari, uživate kada sami sebi pravite društvo. Ako su aspekti loši, morate biti pažljivi da, kada se povučete od sveta, ne zaboravite da mu se vratite.

Neptun u Vodoliji

teorijska razmatranja
Neptun je u Vodoliji od 1998. do 2012.
Doba tvrđave Alamo, rata u Meksiku, Living-stonovih istraživanja u Africi, prve upotrebe anestetika, opijumskog rata u Kini, otkrića zakona termodinamike, urana, tramvaja i pneumatskih guma.
Osobe izrazitih društvenih, filozofskih i političkih usmerenja. Vaši distancirani stavovi, u kombinaciji sa sposobnošću poimanja apstraktnog, dovode do mnogih novih pristupa umetnosti i brojnih novih otkrića.
Mnogi astrolozi smatraju da će period kada se Neptun nađe u Vodoliji označiti početak hiljadugodišnjeg mira predviđenog u Bibliji, u Otkrivanju Jovanovom. Ubeđeni su da će sada univerzalna harmonija postati realnost. Iskreno se nadamo da su u pravu.

 

 Odgovore na neka standardna, uobičajena pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima