Vladari kuća

Vladar 5. kuće u kući

Peta kuća u natalnom horoskopu, astrologiji, natalnoj karti omogućava nam da doživimo neka zadovoljstva i radosti koje ovaj svet čuva za nas. Kuća ljubavi koja se daje drugima, ljubav iz srca, deca. Životna radost koju nosite sa sobom u budućnost.

Tumačenje astrološkog značenja odlaska Vladara 5.kuće u astrološku-horoskopsku kuću - polje i odlazak u astrološki znak zaVaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu od on-line tumača horoskopa Alise Miler:

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Vladar 5. kuće u 11. kući

Vi ste veoma privrženi i plemeniti prema svojim prijateljima. Politika i srodne oblasti su vaše polje interesovanja. Odlično se snalazite kao domaćin ili domaćica, pošto je zabava nešto prirodno za vas, i u skoro svakoj društvenoj situaciji vi se osećate prijatno. Osim ako energiju ne iskoristite na izuzetno negativan način, dobar ste prijatelj svojoj deci i njihovim ukućanima.
Ponekad ovaj položaj ukazuje na diletanta koji život provodi na prijemima, leteći s jedne večernje zabave na drugu. Ako postoje disharmonični aspekti vladara, možda ćete izabrati da živite kao usamljenik. Možda smatrate da bi trebalo da pružite ljubav kako bi vas voleli — ako su umešani Jarac ili Saturn, možda ćete se uz velike napore truditi da ljubav pružite.

 

Odgovore na neka standardna, uobičajena pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima