Vladari kuća

Vladar 10. kuće u kući

Deseta kuća u natalnom horoskopu, astrologiji, natalnoj karti  se odnosi na vlastiti uspeh, mesto gde ćete se truditi da se dokažete. 10. kuća je najjužnija tačka u horoskopu, najviši cilj za koji se možete boriti. Profesija, status, reputacija, karijera. Potrebe vašeg ega.

Tumačenje astrološkog značenja odlaska Vladara 10.kuće u astrološku-horoskopsku kuću - polje i odlazak u astrološki znak za Vaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu od on-line tumača horoskopa Alise Miler:

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Vladar 10. kuće u 12.kući

Veliki deo vaše profesionalne aktivnosti može da se odvija iza scene, kao što je slučaj kod režiscra, producenata ili bilo koga iz tog kruga ljudi, koji prave filmove ili pozorišne predstave ali koje nikada ne vidite "u prvom redu". Možete da imate karijeru vezanu za dvanaestu kuću; ova zanimanja uključuju medicinu, dečje negovateljice i čuvare u zatvoru.
Ovo je takođe prilično tipična pozicija za pisce, pošto većina radi daleko od drugih, ukoliko je to moguće iza zaključanih vrata. Vi ste često snaga iza prestola, osoba koja daje mnoge savete i koja donosi odluke ali se retko može videti u javnosti, pošto se vidi onaj ko sedi na prestolu. Ova pozicija često pokazuje da ste veoma povučena osoba, ako ne i potpnno tajanstveni u vezi vaše karijere, kao neko ko radi za CIU. Na psihološkom nivou možda nećete želeti da otkrijete prave potrebe vašeg ega.

 

Odgovore na neka standardna, uobičajena pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima