Planeta u znaku

Pluton u znaku

Planeta Pluton u horoskopu - astrologiji predstavlja u isti mah i reformatorski i destruktivni poriv. Pluton upravlja najdubljim slojevima naše podsvesti i može predstavljati sponu između duhovnog i materijalnog sveta, zato što otelotvoruje načelo transformacije i regeneracije.

Planeta Pluton u horoskopu - astrologiji je treća od tri transcedentne planete, predstavlja višu oktavu Marsa (Mars na kvadrat), nije lična planeta, osim ako se ne nalazi na značajnom mestu u horoskopu ili ne pravi aspekte sa ličnim planetama. U horoskopu predstavlja sposobnost da se utiče na mase, da se stvari predosete, da se otkriju.

Tumačenje Plutona u astrološkom-horoskopskom znaku za Vaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu od on-line tumača horoskopa Alise Miler:

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Pluton u Jarcu

evolucija
Poslednji put Pluton je bio u Jarcu od 1762. do 1778. Bilo je to doba američke Deklaracije nezavisnosti, Vatovog otkrića parne mašine i vladvine Luja XVI i Marije Antoanete. Industrijska revolucija je bila u punom jeku. Okoštalost upravljanja karakteristična za mnoge vlade iz onog doba docnije je dovela do mnogih pobuna i ustanaka. Čovek rođen sa Plutonom u Jarcu odlikuje se istrajnošću, ambicioznošću, efikasnim organizovanjem i sposobnošću rukovođenja. Konzervativan je, duhovno jak i materijalista.

 

 Odgovore na neka standardna, uobičajena pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima.