Planeta u znaku

Neptun u znaku

Planeta Neptun u horoskopu - astrologiji predstavlja i duhovni poriv i poriv za bežanjem; on, dakle, predstavlja vašu žeiju da sami sebe zavarate i vaša stvaralačka i intiutivna svojstva.

Planeta Neptun u horoskopu - astrologiji je druga od tri transcedentne planete, predstavlja višu oktavu Venere (Venera na kvadrat), nije lična planeta, osim ako se ne nalazi na značajnom mestu u horoskopu ili ne pravi aspekte sa ličnim planetama. Predstavlja misticizam, duhovnost, spiritualnost, magiju, pa i veru. Vrlo je vezan za umetnost (slikarstvo, muziku, pevanje, sva umetnička remek dela koja nas očaraju). Neptun je taj koji nas opija i ne možemo neke stvari da sagledamo u pravom svetlu. Ljubav prema daljinama, dubinama, bilo da su one teritorijalne ili duhovne. Vezuje se za more, bezuslovnu ljubav, platonsku ljubav. Može predstavljati i obmane i samoobmane, psihičku nestabilnost, nerazumevanje, nejasnoće, alkoholizam, narkomaniju, laž, prevaru.

Tumačenje Neptuna u astrološkom-horoskopskom znaku za Vaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu od on-line tumača horoskopa Alise Miler:

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Neptun u Vodoliji

teorijska razmatranja
Neptun je u Vodoliji od 1998. do 2012.
Doba tvrđave Alamo, rata u Meksiku, Living-stonovih istraživanja u Africi, prve upotrebe anestetika, opijumskog rata u Kini, otkrića zakona termodinamike, urana, tramvaja i pneumatskih guma.
Osobe izrazitih društvenih, filozofskih i političkih usmerenja. Vaši distancirani stavovi, u kombinaciji sa sposobnošću poimanja apstraktnog, dovode do mnogih novih pristupa umetnosti i brojnih novih otkrića.
Mnogi astrolozi smatraju da će period kada se Neptun nađe u Vodoliji označiti početak hiljadugodišnjeg mira predviđenog u Bibliji, u Otkrivanju Jovanovom. Ubeđeni su da će sada univerzalna harmonija postati realnost. Iskreno se nadamo da su u pravu.

 

 Odgovore na neka standardna, uobičajena pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima.