Planeta u znaku

Saturn u znaku

Planeta Saturn u horoskopu, horoskopu predstavlja princip učenja. Lekcije koje budete naučili uz pomoć Saturna nikada nećete zaboraviti.

Planeta Saturn u horoskopu predstavlja našu sudbinu, našu karmu i ono što teško možemo da promenimo. Saturn je planeta koja nas uči granicama, strpljivosti, fizičkom i psihičkom bolu. U zavisnosti od toga gde se nalazi u horoskopu pravi određene probleme. Saturn predstavlja teške i hronične bolesti i nas kao stare ljude. Koliko smo izdržljivi, kako se nosimo sa životnim problemima. Suština Saturna je da nas uozbilji, i da nas nauči da budemo mudri. Metode ili način na koji to radi u zavisnosti od toga koliko smo spremni da to uvidimo mogu biti i vrlo teške po nas, u smislu da mi to ne razumemo i stvara bol. Saturn je zaslužan “za red, rad, disciplinu i odgovornost” i on nas tome nauči na lakši ili teži način. Obično smanji ili poružni deo tela u zavisnosti od znaka u kojem se nalazi. Predstavlja i siromaštvo i “prost svet”.

U telu planeta Saturn predstavlja kosti, zube i kožu.

Planeta Saturn u horoskopu predstavlja sledeće stvari: rudnici, zakopano blago, građevine, kuće, porodično dobro, nasleđe, zatvor, zelenaštvo, brodovi, prljave profesije i poslovi.

U horoskopu Planeta Saturn predstavlja sledeće ličnosti: staromodni ljudi, ratari, tvrdoglavi, sumorni ljudi, kopači metala.

Tumačenje položaja Saturna u astrološkom-horoskopskom znaku za Vaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu od strane našeg i vašeg on-line tumača horoskopa Alise Miler:

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Saturn u Devici

promišljenost
Praktični ste i vredni, moralista i radišni.
Sve što radite, radite efikasno i precizno. Pokrećete i sebe i druge. Uspešni ste u medicini, istraživanju, knjigovodstvu i svemu što zahteva strategiju.
Ljudima ponekad ne prija što vi toliko pažnje posvećujete detaljima, tačnosti i sitnicama i zbog toga delujete oštro.
Morate razvijati smisao za humor i pokušavati da prevaziđete sklonost ka brižnosti. Kada naučite da ono što je važno razlikujete od nevažnog, mnogo ćete postići u životu. Svetu možete mnogo toga da ponudite.
Teški aspekti mogu dovesti do sklonosti ka gunđanju, do straha od nepoznatog i probavnih problema.

 

 Odgovore na neka standardna, uobičajena pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima.