Planeta u znaku

Mars u znaku

Planeta Mars u horoskopu-horoskopu predstavlja vaš seksualni poriv i označava oblast u kojoj trošite energiju. Ključna reč za Mars u različitim znacima ukazuje na tip utrošene energije.

Planeta Mars u horoskopu predstavlja našu energiju, fizičku snagu, inicijativu, stepen izdržljivosti, pokretljivosti, kako usmeravamo bes, ljutnju, koliko se borimo za mesto pod Suncem. Koliko smo dobri u sportu, za muškarce u krevetu. Koliko imamo energije da se izborimo za sopstvenu karijeru. Koliko smo hrabri. U muškom horoskopu predstavlja njega kao momka-mladog muškarca i njegovu seksualnost, i koliko je plodan, reproduktivan.. U ženskom horoskopu predstavlja njene momke-partnere ljubavnike. Mars, generalno, predstavlja i opasnost, povrede i obično ojača deo tela u znaku u kojem se nalazi.

Planeta Mars u horoskopu predstavlja sledeće stvari: ratovi, hrabre akcije, rad sa metalima ili sa vatrom, tiranija, nasilje, konji, jahači, suđenja, sporovi, svađe

U horoskopu Planeta Mars predstavlja sledeće ličnosti: drski, nemilosrdni, smeli, buntovni, lopovi, zaverenici, besramni, klevetnici, hirurzi, pukovnici, kapetani, vojnici,artiljerci, advokati.

Tumačenje pozicije Marsa u astrološkom-horoskopskom znaku za Vaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu od strane našeg i vašeg on-line tumača horoskopa Alise Miler:

 

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Mars u Biku

dogmatičnost
Tvrdoglavi ste, praktični, odlučni i veoma sigurni.
Onog trenutka kada se odlučite za nekakav način rada, teško vas je odvratiti od toga. Sposobni ste da stičete, ali ste i veoma određeni kada je reč o načinu trosenja novca. To uopšte ne mora da znači škrtost.
Mada ste strogi kada ocenjujete druge, do kraja ćete se boriti protiv nepravde. Izuzetno ste istrajni, ali možda niste dovoljno prodorni i pokretni.
Povremeno možete biti veoma skloni preteranom uživanju u zadovoljstvima. Vešt ste zanatlija, a istovremeno ste i dobri u svakoj poslovnoj aktivnosti.
Na seksualnom planu ste trezveni i senzualni, ali biste morali da se potrudite da ne budete isuviše ljubomorni i posesivni.

 

 Odgovore na neka standardna, uobičajena pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima.