Planeta u kući

Saturn u kući

Planeta Saturn u horoskopu, horoskopu predstavlja princip učenja. Lekcije koje budete naučili uz pomoć Saturna nikada nećete zaboraviti.

Planeta Saturn u horoskopu predstavlja našu sudbinu, našu karmu i ono što teško možemo da promenimo. Saturn je planeta koja nas uči granicama, strpljivosti, fizičkom i psihičkom bolu. U zavisnosti od toga gde se nalazi u horoskopu pravi određene probleme. Saturn predstavlja teške i hronične bolesti i nas kao stare ljude. Koliko smo izdržljivi, kako se nosimo sa životnim problemima. Suština Saturna je da nas uozbilji, i da nas nauči da budemo mudri. Metode ili način na koji to radi u zavisnosti od toga koliko smo spremni da to uvidimo mogu biti i vrlo teške po nas, u smislu da mi to ne razumemo i stvara bol. Saturn je zaslužan “za red, rad, disciplinu i odgovornost” i on nas tome nauči na lakši ili teži način. Obično smanji ili poružni deo tela u zavisnosti od znaka u kojem se nalazi. Predstavlja i siromaštvo i “prost svet”.

U telu predstavlja kosti, zube i kožu.

Tumačenje Saturna u astrološkoj-horoskopskoj kući - polju  za Vaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu od on-line tumača horoskopa Alise Miler:

  

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Saturn u 7. kući

odanost
Moglo bi vam se dogoditi da se razočarate u braku
ili u odnosima sa partnerima, ili možda između vas i vašeg partnera postoji velika razlika u godinama. Imate problema u vezi sa drugima. Ne bi bilo dobro da uđete u brak pre nego što se uskladite sa samim sobom i sa spoljnim svetom.
Oprezni ste u stavu prema suprotnom polu-što nije bez razloga, jer vas je možda svojevremeno odbacio neko koga ste smatrali muškarcem iii ženom svog života.
Odgovorni ste i delujete odraslo u svojim stavovima, a želje su vam često usmerene ka postizanju uspeha u oblastima koje na ovaj ili onaj način uključuju javnost.
Ako imate izazovne aspekte, posle uspeha i prihvatanja moglo bi doći do pada i odbacivanja.
Mada ste otvoreni i druželjubivi, ipak vam je potrebno i da odvojite neko vreme koje ćete provesti sami sa sobom, kako biste napunili baterije.
Ukoliko to sebi ne priuštite, mogli biste imati zdravstvenih problema.
Ako imate teške aspekte, možda ste usamljenik.

 

  Odgovore na neka standardna, uobičajena pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima