Planeta u kući

Jupiter u kući

Planeta Jupiter u horoskopu, astrologiji predstavlja princip ekspanzije; ključne reči stoga ukazuju na moguće tipove rasta i ekspanzije.

Planeta Jupiter u horoskopu predstavlja stepen obrazovanja, odnosi se na visoke škole (sve više od od osnovne), duhovnost, religioznost, filozofiju, neka viša znanja koja smo stekli. Koliko verujemo, količinu optimizma, koliko smo iskreni i spremni da se otvorimo, dobrotu i plemenitost u nama. Jupiter predstavlja veliku sreću, veliki novac. Generalno predstavlja dobre okolnosti. Obično uveća deo tela u znaku u kojem se nalazi. Inostranstvo, strance, daleke zemlje, daleka putovanja. Koliko je osoba pravična i stepen moralnih vrednosti u nama. Jupiter nas štiti, on je naš “anđeo čuvar”.

U telu predstavlja jetru i krv.

Tumačenje Jupitera u astrološkoj-horoskopskoj kući - polju za Vaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu od on-line tumača horoskopa Alise Miler:

  

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Jupiter u 12. kući

milosrđe
Ovakav položaj Jupitera pruža veliku zaštitu; to unekoliko izgleda kao da nosite anđela na ramenu.
Ljubazni ste, gostoljubivi i volite da budete anonimni dobročinitelj. Sposobni ste da se izvučete iz svake neprijatne situacije; uvek ste spremni da drugima pomognete.
Potrebno vam je da budete potrebni. Veoma zavisite od načina na koji drugi ljudi na vas deluju.
Uspeh obično postižete u srednjim godinama života. Ovaj položaj je dobar za bavljenje medicinom, istraživanjem, poezijom, igrom, glumom ili društvenim radom.
Ako se loše koristi, moglo bi se dogodititi da budete preterano skloni uživanju u zadovoljstvima, sumnjičavi i brzopleti.

 

 Odgovore na neka standardna, uobičajena pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima