Planeta u kući

Venera u kući

Venera predstavlja  naklonost i ljubav, osećanje vrednosti i vaše društvene porive.

Venera u horoskopu predstavlja sve ono što volimo, čemu se radujemo, ljubav, zaljubljenost, kreativnost, lepotu, umetnost, harmoniju, “malu sreću”, slatkiše (čokoladu). Pokazuje koliko će osoba imati veridbi, brakova i kakvi će oni biti. Venera ulepšava deo tela u kojem se znaku nalazi. Pokazuje koliko osoba ume da uživa, da se opusti, da se raduje, da voli, da bude duhovita. U muškom horoskopu predstavlja njegove devojke, ako je oženjen njegove ljubavnice. U ženskom predstavlja nju samu kao devojku-zavodnicu, koliko ume da zavodi i bude privlačna.

U telu, Venera predstavlja bubrege, ženske reproduktivne organe, stepen plodnosti kod žena.

Tumačenje Venere u astrološkoj-horoskopskoj kući - polju za Vaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu od on-line tumača horoskopa Alise Miler:

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Venera u 2. kući

sklonost materijalnim dobrima
Sposobni ste da steknete novac i uživate.
Da budete zadovoljni sobom, da napredujete, tako da ste, u celini uzev, neko ko ima sreće u životu. Važan vam je društveni status, tako da ćete, bez svake sumnje, vredno raditi ne biste li postigli finansijski uspeh.
Ipak, stalo vam je da novac zarađujete na prijatan način, tako da se može dogoditi da gradite karijeru u svim oblastima umetnosti, svemu što je na neki način povezano sa lepotom, odevanjem ili cvećem.
Umete da šarmirate druge ljude i imaćete uspeha u svakom poslu koji je na ovaj ili onaj način u vezi sa ženama, uključujući tu i poslove koji se obavljaju isključivo pred očima javnosti.
Ako imate teške aspekte, možete bili skloni da trošite više nego što zarađujete, pošto vam je veoma stalo da se pokažete pred svetom. U tom slučaju možete biti i sebični, pa čak i gotovo patološki škrti.

 

 Odgovore na neka standardna, uobičajena pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima