Planeta u kući

Mars u kući

Planeta Mars u horoskopu-horoskopu predstavlja vaš seksualni poriv i označava oblast u kojoj trošite energiju. Ključna reč za Mars u različitim znacima ukazuje na tip utrošene energije.

Planeta Mars u horoskopu predstavlja našu energiju, fizičku snagu, inicijativu, stepen izdržljivosti, pokretljivosti, kako usmeravamo bes, ljutnju, koliko se borimo za mesto pod Suncem. Koliko smo dobri u sportu, za muškarce u krevetu. Koliko imamo energije da se izborimo za sopstvenu karijeru. Koliko smo hrabri. U muškom horoskopu predstavlja njega kao momka-mladog muškarca i njegovu seksualnost, i koliko je plodan, reproduktivan.. U ženskom horoskopu predstavlja njene momke-partnere ljubavnike. Mars, generalno, predstavlja i opasnost, povrede i obično ojača deo tela u znaku u kojem se nalazi.

Tumačenje Marsa u astrološkoj-horoskopskoj kući - polju zaVaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu od on-line tumača horoskopa Alise Miler:

  

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Mars u 2. kući

sposobnost
Lako stičete bogatstvo,
vredno radite da biste stekli finansijska dobra i obično lepo zarađujete, trošite bez ikakvih ograničenja i darežljivi ste prema drugima. Možete postati veoma nestrpljivi ako vam se očekivanja odmah ne ispune.
Skloni ste poslovima koji mogu da donesu brzu dobit.
Ovo je dobar položaj za inženjere, mehaničare i za bavljenje svim ostalim poslovima kojima vlada Mars, kao što su vojna služba i državni poslovi.
Ako imate teške aspekte, možete imati jak glas koji para uši; takođe vam se može dogoditi da niste u stanju da zadržite imovinu, što opet podrazumeva česte finansijske krize.

 

  Odgovore na neka standardna, uobičajena pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima