Planeta u kući

Sunce u kući

Sunce u horoskopu predstavlja vaše unutrašnje ja, vašu ličnost i vaš ego. Sunce u znaku je vaš horoskopski znak.

Sunce je planeta koja, astrološki gledano, govori o snazi našeg karaktera, sposobnostima organizacije, potrebi da se čuje nešto o nama i teži ka tome da proslavi simboliku znaka u kojem se nalazi. Govori o stepenu svesnosti o samom sebi. Sunce u horoskopu žene predstavlja muškarca-supruga i oca, a u muškom horoskopu njega samog, posebno kada uđe u brak. Položaj Sunca pokazuje stepen ambicioznosti, potrebu da se dokažemo na polju karijere. Jedno je od svetala koje (pored Meseca) govori o zdravlju. U horoskopu predstavlja, generalno, vrlo ugledne ljude.

U telu, Sunce predstavlja srce i krvotok.

Tumačenje Sunca u astrološkoj-horoskopskoj kući - polju za Vaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu od on-line tumača horoskopa Alise Miler:

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Sunce u 4. kući

privrženost kući
Imate veoma čvrste veze sa roditeljima, odnosno sa decom.
Vodite srećan porodičan život, pod uslovom da nemate isuviše mnogo izazovnih aspekata. Ako imate puno izazvnih apekata, onda se javlja želja da rano odete od kuće.
Dobrog ste zdravstvenog stanja u starosti. Ovakav položaj kuća je izvanredan za sva imovinska pitanja. Imate snažan poriv za samozaštitom, što se može ispoljiti i kao nesvesna želja za sigurnošću.
Ova kuća pokazuje čovekove korene, ono što je dubinsko i ne ispoljava se na površini.
Sunce u četvrtoj kući odražava mnoge tendencije Sunca u Raku.

 Odgovore na neka standardna, uobičajena pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima