Doživljavanje okoline

Kako doživljavamo svoju okolinu i kako se uklapamo u nju

U ličnom, životnom horoskopu (natalnoj karti) ličnom, životnom horoskop (natalnoj karti) životne okolnosti su predstavljene kućama (astrološkim poljima ili sektorima).  Opstanak često zavisi od toga koliko uspešno činimo neophodne ustupke uslovima nad kojima nemamo nikakve kontrole u životnoj sredini, koja se sastoji od svega i svakoga.

I dok je većina naših iskustava povoljna, sigurno je da se problemi javljaju ili kada se ne možemo prilagoditi ili kada odbijamo da se prilagodimo.
Životne okolnosti mogu dovesti do sukoba i frustracije i često se poklapaju sa trenutnim neuspesima i nesrećom.

Ovakve teškoće su, međutim, neophodne za razvoj ličnosti i eventualno ispunjenje kreativnih potencijala jedne osobe. Koncentrisanjem na našu unutrašnju snagu kao i na spoljne, vidljive efekte, možemo stvoriti svrhu života.

Astrološko tumačenje doživljvanja okoline i uklapanja u nju za Vaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu za Vas lično on-line tumač horoskopa Džošua Vilson:

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Vaspitanje vam je omogućilo da budete bezbrižni, da lako sklapate prijateljstva, ali pri tom ipak pravite selekciju. Vaša pitomost vas čini dragim ljudima koji su vam bliski, pa vas čak i slučajni poznanici smatraju šarmantnim.
Mnogo ste naučili od oca, iako ćete shvatiti da on zauzvrat mnogo i očekuje od vas. Najvažnije je da postanete što nezavisniji, kako biste se mogli iskazati u profesiji.
Teško ćete se osloboditi prošlosti i sigurnosti koju ona predstavlja. Ako budete definisali svoje ciljeve i ako budete uložili vreme i energiju u njihovo ostvarenje, uz minimum nelagodnosti ćete uspeti da ostvarite ovu transformaciju. U postavljanju ciljeva koje želite da ostvarite, moraćete da se nosite sa stalnom obavezom prema roditeljima, ali nemojte dozvoliti da vam to oslabi težnju ka sopstvenim ciljevima.
Rad sa mladim ljudima bi bio za vas idealno rešenje, čak i sportska karijera, trenerski poziv ili posao savetnika. Vođenje ili investiranje u posao sa nekretninama, vođenje sportskog kluba i usmeravanje ljudi u njihovom kreativnom razvoju i izražavanju su neke od delatnosti u kojima biste mogli postići. uspeh.
Uživaćete u bračnom životu i porodici, posebno ako je vaš partner kreativan i darovit. Potrebna vam je jaka ličnost, koja vam može pružiti potrebnu pažnju.

Odgovore na neka standardna, uobičajena pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima