Aspekti planeta

Mars u aspektima

Planeta Mars u horoskopu-horoskopu predstavlja vaš seksualni poriv i označava oblast u kojoj trošite energiju. Ključna reč za Mars u različitim znacima ukazuje na tip utrošene energije.

Planeta Mars u horoskopu predstavlja našu energiju, fizičku snagu, inicijativu, stepen izdržljivosti, pokretljivosti, kako usmeravamo bes, ljutnju, koliko se borimo za mesto pod Suncem. Koliko smo dobri u sportu, za muškarce u krevetu. Koliko imamo energije da se izborimo za sopstvenu karijeru. Koliko smo hrabri. U muškom horoskopu predstavlja njega kao momka-mladog muškarca i njegovu seksualnost, i koliko je plodan, reproduktivan.. U ženskom horoskopu predstavlja njene momke-partnere ljubavnike. Mars, generalno, predstavlja i opasnost, povrede i obično ojača deo tela u znaku u kojem se nalazi.

Tumačenje astroloških - horoskopskih aspekata Marsa sa drugim planetama i tačkamaza Vaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu od on-line tumača horoskopa Alise Miler:

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Venera konjukcija Mars

Kako ste u isti mah i senzitivni i senzualni, zračite šarmom i energijom.
Imate uspeha u ljubavnim vezama i mnogo tražite od onih koje volite. Često osećate nazadovoljstvo i ljutinu zbog toga što isuviše mnogo očekujete.
Potrebna vam je sloboda izraza i ne podnosite vezanost. Slobodoljubivi ste. Sve vaše veza su strasne. Vaše emocije se odlikuju toplinom i vitalnošću, a povremeno delujete nasrtljivo.
Imate dobre veze sa javnošću, ali isto tako povremeno osećate potrebu za usamljenošću i uživate u takvim trenucima.

Mars u skladu sa Saturnom

Živite organizovanim, disciplinovanim životom, dobro prihvatate teškoće, posle kojih vam čak i bolje ide.
Vrlo ste istrajni i tačno znate kad treba da se borite a kada da bežite.
Ovo je dobar aspekt za vojnu službu ili bavljenje tehnikom.
Veoma su vam važni dom i porodica, stalo vam je da vas drugi poštuju.

Mars u skladu sa Plutonom

Pozitivno koristite svoju emocionalnu i fizičku energiju; to vam omogućuje da budete duboko angažovani i predani ispravljanju svih društvenih nepravdi.
Verovatno ćete se posvetiti pružanju pomoći drugima. Zbog hrabrosti i samopouzdanja sposobni ste da budete vođa.
Daroviti ste za brojne oblasti, uključujući tu tehnologiju, medicinu, sport, hirurgiju i industriju.

Mars u skladu sa Ascendentom

nezavisni, samopouzdani i jake volje, ne bojite se da pustite glas i iznesete sopstvene ideje i stavove. Vaša kreativnost nalazi iz-laz u putovanju (posebno ako je Mars u trećoj i devetoj kući) i u tim područjima možete se pokazati prilično inventivnim. Nikad ne okrećete leđa izazovu, svim srcem se predajete svim vrstama posla. Vaši prijatelji su uglavnom muškarci i uživate da o sebi stvorite muževnu sliku, čak i pod uslovom da ste žensko. Ne volite da vam postavljaju zahteve, ali ćete rado sami da se za nekog ili nešto zauzimate u mnogim slučajevima.

 

 Odgovore na neka standardna, uobičajena pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima